Ministri i Brendshëm Oliver Spasovski, nëpërmes një video i uroj dhe falënderoi qytetarët që festuan paqësisht dhe në mënyrë dinjitoze festën e Ilindenit në Krushevë.

Spasovski posaçërisht falënderoi pjesëtarët e policisë së Maqedonisë që kontribuan që festimi i festës të bëhet në mënyrë dinjitoze, ashtu siç e kanë lënë “amanet” Ilindenasit.