Sinan Vllasaliu përmes rrjeteve sociale, ka shfrytëzuar rastin ta urojë bashkëshorten me rastin e ditëlindjes.

Këngëtari postoi një foto të bashkëshortes, në të cilën uroi që edhe shumë vite të jetojë pranë tij.

“Edhe shumë vite me shendet zemer ne rrugetimin e perbashket ne jet”, janë fjalët e Sinanit.

Për ndryshe, Sinan Vllasaliu është shumë aktiv me këngë të reja dhe mbrëmje muzikore.

Loading...