Lëvizje në dalje për Manchester Cityn, duke qenë se merkato është mbyllur në Premier League. Eliaquim Mangala kthehet te Valencia. Lajmi është zyrtarizuar nga vetë klubi i “Mestalla”-s.

Franko-belgu, dy vjet difernecë nga momenti kur iku, në fund të periudhës së huazimit (te Everton dhe Valencia), këtë herë kryen transferimin përfundimtar dhe Manchester City nuk do ta ketë më në pronësi. Kontratë deri në 30 qershor 2021.

T mobile In article [1]

City e bleu 5 vite më parë 45 mln euro nga Porto.