Nëse po e lexoni këtë artikull me siguri nuk jeni me pushime (ose për kuriozitet teksa merrni disa rreze dielli po na lexoni). Jo të gjithë njerëzit mund të pushojnë gjatë verës. Ka nga ata që duhet të punojnë, të tjerë nuk kanë mundësi financiare, pra për arsye nga më të ndryshmet, ka persona që në verë nuk pushojnë. Mirëpo, si të ndiheni më mirë dhe me pushime, edhe kur në të vërtetë jeni në shtëpi ose në punë?

-Ndryshimi i vendndodhjes brenda shtëpisë suaj, apo edhe në zyrë, është çuditërisht një mënyrë efektive për t’u ndier më i qetë. Në mëngjes gjithashtu, pijeni kafen në një vend të ri. Nëse nuk keni mundësi të levizni jashtë qytetit ku jetoni, të paktën ndryshoni ambientet që vizitoni çdo ditë.

-Një tjetër mënyrë e mirë për t’u ndjerë si me pushime është të merrni në punë për shembull, një drekë të shijshme.

-Dilni shëtisni dhe në mbrëmje shkoni dëgjoni muzikë të mirë.