Sipas statistikave, 90% të informacioneve rreth asaj se a është dikush i sinqertë i marrim përmes gjuhës së tyre të trupit.

Ne ua analizojmë pozitën e trupit dhe tonin e zërit për ta kuptuar disponimin e tyre.

Ekspertët kanë përpiluar një listë me disa prej gjesteve më të zakonshme që gënjeshtarët i përdorin.

Më poshtë jua sjellim këto gjeste të cilat ju bëjnë ta kuptoni brenda pak sekondave nëse dikush po gënjen.

– I lëpijnë dhe kafshojnë buzët

– I mbajnë sytë shumë të hapur

– I kufizojnë lëvizjet

– Gishtin tregues e drejtojnë kah ju

– E lëvizin kokën

– E lirojnë kravatën dhe e prekin qafën

– Fillojnë të kujdesen për pamjen fizike (siç është prekja e flokëve).