Një mashkull në Podgoricë ka shitur vajzën 12 vjeçe në një vend të jashtëm për 5 mijë euro informon.

Policia e Malit të Zi ka bërë të ditur se ndaj personit 40 vjeçar që ka kryer këtë vepër ka ngritur padi penale për shkak të dyshimit se ka kryer vepër penale të tregtisë me njerëz më saktë shitjen e vajzës së vet.

Ekzistonin dyshime se i dyshuari më 2017 ishte marrë vesht dhe organizuar më pas mjet transporti nga Mali i Zi ndërsa vajza e tij atë kohë kishtë 12 vjet. Vendi ku ajo është tregtuar nuk bëhet i ditur .

Loading...