Unë isha e dëshpëruar për të kënaqur të dashurin tim, kështu që ne patëm një marrëdhënie treshe, por ajo shkatërroi më pas lidhjen tone.

Unë jam 26 vjeç, ndërsa ai është 29 vjeç, isha aq e dëshpëruar që nuk mund ta kënaqja në seks të dashurin tim, prandaj vendosa të kemi një marrëdhënie treshe edhe me një grua tjetër.

Ai kishte kërkuar nga unë që moti të kemi një marrëdhënie treshe dhe unë më në fund u pajtova me të duke kërkuar përsëri një vajzë që ai njihte nga bar, e cila ishte 27 vjeçë.

Unë mbeta në shtëpi atë mbrëmje, duke pirë një shishe verë, ata u kthyen kur bari u mbyll dhe ata ishin tashmë të eksituar nga njëri-tjetri.

I dashuri im dëshironte të shkoja e të bënim seks, për të cilin isha gati, kështu që unë vendosa që marrëdhënia jonë të ndodhte në një dhomë tjetër dhe jo në dhomën e gjumit tone.

I dashuri im tha atë që donte që ne t’i bënim atij dhe njëri-tjetrit dhe ai me të vërtetë e pëlqeu.

Dhe pas gjithë asaj që i dashuri im më tha disa javë më vonë se “nuk I pëlqej më në seks”. Ai mund të qëndroj ulur gjithë ditën duke shikuar faqe internet apo television gra të tjera mirëpo mua nuk më dëshiron as në shtrat e as të i afrohem. Mardhëniea treshe shkatërroi lidhjen tone, tani ndihem e vetme dhe e bllokuar.

Përgjigjia e Psikologes: Thuajini atij se ose le të bëj një përpjekje serioze për të rindërtuar romancën midis jush ose keni mbaruar. Jepi tre muaj për ta kthyer këtë.

Ai tingëllon sikur të jetë në depresion, por mos lejo të tërhiqet zvarrë me të. Këmbëngul që ai të shkoj të ndonjë mjek për trajtim.