Sead Koçan është dërguar sot në orët e mbrëmjes në burgun e Idrizovës, lajmin e ka konfirmuar edhe Gjykata Penale.

Sead Koçan duhet të vuaj dënimin prej 4 vjet e 8 muaj burg për rastin “Trust”.

Ai sot kishte dërguar kërkesë të re për anulimin e vendimit sepse ndodheshe i shtruar në një spital privat, por Gjykata Penale nuk e ka marrë parasysh dhe ka kërkuar burgosjen e tij në burgun e Idrizovës.

Sead Koçan duhej të paraqitej në Idrizovë që më datën më 17 korrik.