Aktorja e njohur, Sarah Jessica Parker ka thënë se gjëja më e rëndësishme tek të brendshmet është që të jenë të rehatshme.

54 vjeçarja e cila ishte ambasadorja e brendit “Intimissimi” në shtatorin e vitit të kaluar zbuloi se rrobat e brendshme luajnë një rol të rëndësishëm në jetën e njeriut.

“Është e rëndësishme të ndjehesh rehatshëm dhe të ndjeheni më së miri”.