Kur është në skenë ajo tregon figurën e saj të mahnitshme.

Dhe e tillë u shfaq edhe në një set fotografik që ka realizuar së fundmi në bashkëpunimin e saj me brendin e këpucëve Deichmann,

Ylli 28 vjeçar është shfaq tejet seksi në veshje të ndryshme, duke treguar hiret trupore, diku barkun e sheshtë, e diku këmbët dhe gjoksin seksi.