Qeveria në mbledhjen e sotme ka vendosur që të formojë ekip operativ i cili do ta luftojë krimin dhe korrupsionin, me qëllim që drejtësia të jetë e kënaqur dhe të ketë përgjegjësi për të gjithë që kanë marrë pjesë ose kanë ndihmua në këtë drejtim në të kaluarën.

Me ekipin në të cilin do të përfshihen përfaqësuesit më të lartë të gjitha institucioneve të vendit, do të udhëheqë ministri i i Punëve të Brendshme, Oliver Spasovski.
Qeveria e RMV-së, angazhohet maksimalisht që drejtësia të jetë e kënaqur dhe të ketë përgjegjësi të plotë për të gjithë ata që kanë marrë pjesë ose kanë ndihmuar krimin dhe korrupsionin në të kaluarën dhe tani.

Ekipi operativ është plotësisht i përgatitur që të jetë në dispozicion të Prokurorisë Publike dhe të gjyqësorit në realizimin e obligimeve të tyre ligjore, thuhet në komunikatën e lëshuar nga Qeveria.

Loading...