Kate Middleton dhe Princ William morën pjesë në një garë lundrimi për bamirësi bashkë me dy fëmijët e tyre më të mëdhenj.

Dihet që princesha 4 vjeçe Chalotte nuk e ka marrëdhënien shumë të mirë me fotografët.

Kur Dukesha Kate Middleton i tha t’i përshëndeste me dorë ata, Princesha i nxorri gjuhën kamerave. Kate e ka postuar vetë videon në ‘Instagram’.

Ashtu si çdo nënë ndaj veprimeve të pamenduara të fëmijëve, edhe dukesha u vendos në siklet dhe nuk dihet se çfarë i tha princeshës.

Image