A duhet t’ia falni gabimin partnerit tradhtar?

Sipas një eksperteje të lidhjeve, personat që i posedojnë tri karakteristikat e mëposhtme të personalitetit zakonisht nuk ndryshojnë.

Dr. Lurve ka shpjeguar se tradhtarët kanë tendenca të jenë egoistë.

Ajo gjithashtu ka thënë se meshkujt e femrat e pabesa janë më të prira të jenë të pamëshirshëm dhe të mos shfaqin interes ndaj partnerit.

“Njerëzit janë më të prirë të tradhtojnë nëse janë më pak të mëshirshëm, janë të pa interesuar dhe kanë tendenca t’i vendosin nevojat e tyre para tjerëve.

Ndërsa dikush që është shumë religjioz apo ka standarde të larta të moralit është më pak i prirë të tradhtojë”, ka treguar ajo.