Sezoni i tretë i La Casa De Papel i njohur edhe si “Money Heist” u publikua në Netflix muajin e kaluar dhe njerëzit duket se kanë shkuar në një tërbim të plotë për ta parë atë.

Data e saktë për publikimin e sezonit të katërt nuk është njoftuar ende, por është një mundësi e madhe që ajo të dalë më shpejt sesa njerëzit mendojnë se ajo mund të dalë. Fati i personazheve kryesorë të shfaqjes ende nuk është përfunduar, ndaj dhe xhirimet për sezonit e katërt kanë përfunduar pak ditë më parë.

Këtë e ka bërë të ditur aktori i mirënjohur spanjoll, Alvaro Morte, i cili luan rolin e profesorit në këtë serial.

Loading...