Bojan Jovanovskin e kam takuar vetëm dy herë në jetën time. Hera e parë ka qenë në 2015 në shatoret që ishin ngritur asaj kohe para Qeverisë dhe kemi bërë disa foto si me gjithë të të tjerët dhe hera e dytë ka qenë kur jam ftuar në televizionin për të dhënë një intervistë si udhëheqës i bisedimeve për në NATO dhe ka qenë më 4 prill të vitit të kaluar.