Flori Mumajesi është ‘tretur’ për një kohë të gjatë.

Sezona e verës është periudha në të cilën artistët janë shumë aktiv si me projekte muzikore ashtu edhe me koncerte.

Për dallim prej kolegëve, Flori Mumajesi prej kohësh nuk është aktiv as me këngë dhe as në rrjete sociale.

Mungesa e tij bëri që të qarkullojnë thashetheme të ndryshme.

Por, ishte Klajdi Haruni ai i cili së fundi postoi një fotografi në Instagram, në të cilën shihet edhe Flori.

Loading...