Nutricionistja e mirënjohur shqiptare, Diola Dosti – Baftiu, e njohur për publikun shqiptar dhe më gjerë me recetat, emisionet dhe librin “Mësimet e Diolës”, po vazhdon të korr sukseset e saj.

Ajo, në një mënyrë të veçantë ka paralajmëruar se do të bëj diçka të bukur edhe në të ardhmen.

“I don’t have a plan B. I will do it or I will die!! – Unë nuk kam një plan B. Do ta bëj ose do të vdes!!”, shkruan Diola në profilin e saj në Facebook.

Diola, ndryshe ka arritur edhe një sukses të madh së fundmi me kremin e saj, i cili gjendet në secilën barnatore në Kosovë dhe më gjerë.

Ajo që na mbetet neve është që t’i urojmë suksese në planet e ardhme të saja, padyshim që do të jenë të mëdha!