Ditën e djeshme, Miley Cyrus dhe Liam Hamsworth bënë publike ndarjen e tyre pas 8 muajsh martesë. Pas këtyre lajmeve këngëtarja e njohur reagoi me një status në ‘Instagram’ duke shkruar se ndryshimi ishte i paevitueshëm. Sipas miqve dhe persona të afërm të dyshes, kjo ndarje nuk erdhi aspak si surprizë. “Kjo ndarje nuk erdhi aspak si surprizë për njerëzit që ishin pranë tyre. Që pas ribashkimit të gjithë mendonin se ata ishin çifti perfekt, por në fakt kishin ende shumë probleme për të zgjidhur”, është shprehur një burim për “People”. Arsyeja e ndarjes ishte sepse Miley dhe Liam ndanin mendime të ndryshme për disa gjëra që janë të rëndësishme për një lidhje. Lidhja e Miley dhe Liam daton 10 vite më parë, por duket se tani gjërat mes tyre kanë marrë fund.