Sot në mesditë Komisioni Rregullator për Energjetikë do t’i publikoj çmimet e reja të derivateve të naftës.

Këto çmime të cilat do të hyjnë në fuqi menjëherë pas mesnate dhe do të vlejnë deri të hënën e ardhshme. Javën e kaluar nuk kishte ndryshime në çmimet e derivateve.