Në moshën 39 vjeçare ka ndërruar jetë Hoxha i nderuar Sali ef. Bislimi nga f. Sveta Petkë – Shkup, njëherit Referent përgjegjës për çështjen e Vakfit, pranë Muftinisë së Shkupit.

Allahu e mëshiroftë kolegun tonë Sali ef. Bislimi. Ndërsa Familjes se ngushte dhe me gjere, Muftinise se Bashkësisë Fetare Islame – Shkup si dhe Muftiut te saj Qenan ef Ismailit, ia dhashtë sabrin.