Anastasiya Kvitko është bërë e famshme tek publiku fal formave trupore që zotëron të cilat i ekspozon sa herë t’i vjen mundësia.

Modelja ruse që shpesh herë gjen veten në krahasimet që publiku i bën me yllin televiziv Kim Kardashian ka ndarë një imazh tjetër në Instagram ku gjithë vëmendja shkon tek të pasmet e saj të theksuara.

Kvitko kohë më parë kishte befasuar të gjithë me një deklaratë ku thoshte se nuk ka asnjë ndërhyrje në trup, dhe format i ka arritur me përkushtim në ushqim dhe ushtrime.