Belen Rodriguez përveç imazheve në të cilat shfaqet e ‘nxehtë’ dhe në fokus vë linjat e saj të lakmueshme, nuk i lë anash as ato me familje.

Pikërisht me bashkëshortin e saj, Stefano De Martino bukuroshja 34 vjeçare solli disa fotografi që nxitën imagjinatën dhe u komentuan shumë.

Bukuroshja argjentinase e cila karrierën e ka zhvilluar në Itali u shfaq në disa pozita provokuese dhe gjysmë e zhveshur në krahët e partnerit të saj.