Të dashuruarit pas librit janë miqtë e juaj më të mirë që mundeni t’i keni ndonjëherë. Këta persona shumë shpesh konsiderohen si “josocial”, por këta bashkëbisedojnë me njerëzit në një mënyrë tjetër.

Libraritë janë vendet më interesante për të biseduar pasionantë të tillë, që më vonë bëhen miq shumë të mirë për ju. Kështu ju nëse filloni të punoni në librari do të njoftoheni me njerëz që janë ta kënaqur me leximin dhe që janë intelektualë.

Kështu nëse punoni në një ngjarje si nënshkrime të librave nga autorët, aty do të takoni miq të ri dhe shumë të mirë.

Kjo pasi do të bisedoni për gjëra që ju interesojnë.