Gjatë konfermencës së sotme për media Dua Lipa dhe Dukagjin Lipa kanë ndarë detaje edhe për fondacionin e ‘Sunny Hill’.

Pas informatës që DuKagjini dha se tanimë janë ndarë 50 mijë euro më shumë se vitin e kaluar për bamirësi Dua ndan një tjetër informatë.

Këngëtarja tha se këngëtarja që do zbres në skenë sot Miley Cyrus ka kontribuar në rritjen e këtij buxheti dukë dhënë donacion prej 25 mijë eurove.