Të nderuar besimtarë të fesë islame,

Kurban Bajrami është festë e solidaritetit, moralit dhe respektit, andaj uroj që të vazhdojmë ti kultivojmë këto vlera të mirëfillta.

Në emër të Partisë Demokratike Shqiptare dhe në emrin tim personal ju uroj të gjithë besimtarëve të fesë islame festën e Kurban Bajramit, duke ju dëshiruar shumë shëndet, mirëqenie dhe gëzim.

Me respekt,

Menduh Thaçi

Kryetar i Partisë Demokratike Shqiptare