Reperi Ray J po bëhet miliarder duke bërë njerëzit që të investojnë në kanabis. Burime pranë tij tregojnë se ai fiton 1 milion dollar në vit që të bindë njerëzit të shpenzojnë para në kanabis.

Kujtojmë se ai është shef ekzekutiv në një kompani për rritjen e përfdoruesve të kanabisit. Ai nënshkroi që të bëhej shefi për Fundanna dhe puna e tij po funksionon shumë mirë.

Kompania e zgjodhi pasi është shumë i lidhur me drogën legale dhe ka shumë njohje.

Ray J është reperi që bëri të famshme Kim Kardashian duke i publikuar videon seksuale.