Edhe nëse e doni shumë partnerin tuaj, mos e harroni veten tuaj. Bëhuni pak egoist, mendoni për veten tuaj.

Si të dimë ku është kufiri në një lidhje? Është mirë të dini se ka gjëra nga të cilat nuk duhet të hiqet kurrë dorë…

Këto janë 6 gjëra nga të cilat nuk bën të hiqet dorë në një lidhje.

Pavarësia – një kohë në vetvete

Identiteti, personaliteti juaj

Lumturia – nëse lidhja nuk është më e mirë, atëherë është problem serioz

Ëndrrat dhe ambiciet

Besimi – religjioni

Fjala e lirë – zëri juaj është forca juaj!