Nëse e vërteta lidhet me atë që ju besoni, atëherë lumturia direkt ka të bëjë me atë që ndiqni.

Secili është në kërkim të një jetë më të lumtur, por në të vërtetë kërkimet nisin prej jush. Lumturia nuk “gjendet”, realizohet.

Ajo është aty pari.

Për të gjithë ata që rrotullojnë sytë për lumturi, merrni frymë thellë dhe lexoni këshillat e mëposhtme:

1. Qëndroni vetvetja.

2. Bëni ato çfarë ju doni – jo ato që ju thuhet që t’i doni.

3. Krijoni një mjedis të duhur për vetën.

4. Zgjidhni miqtë tuaj me mençuri.

5. Zhvilloni shprehi pozitive.

6. Krijoni siguri dhe pasigurisë lini pak hapësirë.

7. Bëhuni të pacenueshëm.