Katër fëmijë janë lënduar në Kakanj të Bosnjës, kur rrota fluturuese e mbushur me fëmijë ka fluturuar jashtë boshtit, ndërsa disa prej ulëseve kishin përfunuduar të ngjitura në drunjë, kanë njoftuar autoritetet e Bosnjës dhe Hercegovinës.

Për fat të mirë, fëmijët nuk kanë pësuar lëndime të rënda trupore, përcjell “Klik”.

Autoritetet policore kanë hetuar rastin, ndërsa njoftuar edhe prokurori kompetent./