Njerëzit që kanë lëkurën e thatë shumë herë ankohen për këtë.

Kështu për të përmirësuar lëkurën tuaj duheni të përdorni maskën e vezës dhe mjaltit.

Ju duhet të merrni një enë ku preferohet të vendosni të verdhën e vezës dhe një lugë mjaltë.

T mobile In article [1]

Të gjitha këto përzieni në një enë dhe aplikojeni në fytyrë pasi ta keni pastruar mirë.

Mbajeni këtë për 15 minuta dhe në fund pastrojeni më ujë të ftohtë.

Nëse e përdorni këtë maskë, thatësia në lëkurën tuaj do të largohet dukshëm.