Kylie Jenner festoi ditëlindjen e saj të 22-të disa ditë më parë në Itali dhe siç mund ta mendoni fotot në ‘Instagram-in’ e saj nuk kanë munguar.

Së fundmi ajo ka publikuar disa foto ku shfaqet me Stormi-n në krahë të veshura me të njëjtin fustan. Mirëpo, pranë saj kanë qenë dhe paparacët, të cilët nuk e kanë lënë këtë moment t’i shpëtojë.

Sipas ‘Cosmopolitan’, fotot e paedituara të Kylie-t duken po aq bukur sa dhe ato në ‘Instagram’, format e trupit njësoj dhe ‘make up-i’ perfekt.

T mobile In article [1]

E gjithë familja e Kylie-t akuzohet shpeshherë për ‘photoshop’ të dështuar, por siç mund ta shikoni dhe vetë ajo personalisht duket njësoj dhe në jetën reale

Comments are closed.