Kushdo që mendon që femra ndryshe, do të mashtrohen keq…

Dekolteja e thellë i bën magjepsëse biondet apo vithet e tendosura të zeshkanes së bukur – sillen mendimet e meshkujve ekskluzivisht rreth magjepsjes femërore?

Ne femrat jemi të bindura se si futbolli, veturat dhe femrat janë vetëm gjërat në të cilat meshkujt mendojnë!

Megjithatë, kohë më parë anketa në të cilën kanë marrë pjesë pothuajse 10.000 evropianë, ka treguar disa të dhëna deri tani të panjohura dhe befasuese.

42% e të anketuarve vërtet shumicën e ditës e kanë mendjen te seksi, mirëpo 70% e tyre u janë besnikë partnereve të tyre.

Mbi statusin shoqëror dhe suksesin në punë pothuajse as që mendojnë.

Anketa ka treguar edhe që në kokët e meshkujve kryesisht sillet dukja e syrit të tyre. Në të vërtetë, 98% e të anketuarve çdo ditë mendojnë për dukjen e vet, ndërkaq 97% për kurën e trupit.

8% e spanjollëve sapo zgjohen nga gjumi mendojnë për dukjen e tyre. Në vend të dytë janë portugezët.

Klishe tipike refleksive mashkullore kanë treguar grekët – sapo i hapin sytë në mëngjes, 13% e tyre mendon për seksin dhe për të se si gjatë ditës t’i plotësojnë fantazitë e tyre seksuale.

Ndonjëherë mbizotëron edhe heshtja në kokë: gjatë dushit të mëngjesit 25% e meshkujve nuk mendojnë për asgjë! Gjinisë mashkullore vërtet i nevojitet pushim i të menduarit.

Loading...