Drejtoria për Punë Hidrometeorologjike për sot kishte paralajmëruar reshje të shiut, si dhe ulje të temperaturave për pesë deri tetë gradë.

Sipas meteorologëve, so pasdite dhe gjatë natës, së pari në pjesën veriore të vendit do të ketë reshje të shiut, ndërsa proceset do të jenë edhe në formë të paraqitjes së stuhive dhe vetëtimave.

Të enjten poashtu do të ketë kushte për reshje lokale të shiut, si dhe do të fryjë erë e përforcuar veriore.

dhuro

Në Tetovë ka disa çaste që frynë erë e fortë dhe janë shkulur edhe drunj. Prandaj duhet të bëhet kujdes maksimal gjatë lëvizjes nëpër rrugë.

Loading...
Global