Gigi dhe Bella Hadid tani më janë bërë shumë të njohura në të gjithë botën për bukurinë e tyre.

Por bukuroshet e reja kanë pasur kujt të i ngjajnë.

Nëna e tyre Yolanda është 55 vjeçare, dhe nga fotot e fundit të saj në bikini duket se ende është në formë të mirë trupore.

Yolanda ka qenë një modele e cila ka bërë bujë të madhe të kohën e saj. Këto janë disa nga fotot e saja të asaj kohe ku shihet se Yolanda Hadid ishte një bukuroshe e vërtet për të cilën meshkujt ëndërronin.