Kim Kardashian është një nënë e zënë gjithmonë, madje edhe kur është në pushime me bashkëshortin Kanye West dhe vajzën North.

Ajo në mediat sociale lajmëroj fillimin e koleksionit të saj të fundit të bukurisë KKW, që ka të bëj me veshje të viteve të 90’ta.

Pas shumë kohësh, ajo tregoj disa foto nga një ekspozitë shumëngjyrë në Japoni.