Teksa shkëmbimi Lukaku-Dybala sa vjen e bëhet më i pamundur, në Itali raportojnë se gjithçka është e kryer për shkëmbimin e Joao Cancelos dhe Danilos të Manchester City-t.

Në ditët e fundit negociatat kanë avancuar dhe mund të thuhet se jemi de detajet e fundit.

Takimi i së dielës ka qenë vendimtar dhe marrëveshja është arritur: 30 milionë euro për Juven plus Danilon.

Cancelo do të kryejë vizitat mjekësore ditën e hënëdhe pritet të firmosë një kontratë pesëvjeçare për 3.5 milionë euro në sezon, ndërsa Danilo do të fitojë 4.5 milionë.