Me profesion thotë se është juriste, por edhe pse nuk e kemi parë kurrë të ushtrojë këtë profesion, sërish ka marrë epitetin e “juristes më seksi” shqiptare.

E kemi fjalën për Redona Koçin, e cila e ka mbushur Instagramin e saj me foto tepër joshëse dhe të nxehta.

Vajza ndan me fansat e saj herë pas here momente nga jeta luksoze, pushimet e shtrenjta, por edhe foto sesionet me fotografë të ndryshëm.

Kështu, këtë herë ajo ka publikuar foto nga bregu i detit, teksa tregon linjat e holla. Zeshkania është shfaqur seksi edhe me fustane.