Ditë më parë është bërë 50 vjeçare.

Edhe pse e ka arritur këtë moshë, Jennifer Lopez po vazhdon të jetë një nga femrat më në formë në botë.

Në llogarinë e saj në Instagram, ajo ka hedhur një foto ku shihet se në pjesën e poshtme ka veshur bikine, kurse sipër një ‘duks’ të shkurtë.

Duke vënë në pah barkun dhe këmbët, JLO duket shumë joshëse.