Dafina Zeqiri është njëra nga artistet që njihet për guximin për të eksperimentuar shumë në pamje.

Këngëtarja së fundi ka prerë pothuajse tërësisht flokët, ndërsa edhe ky ndryshim po i shkon shumë asaj.

Ajo ka postuar së fundi një fotografi, në të cilën erdhi krejt ndryshe prej herave të tjera dhe dukej tejet tërheqëse.

Për ndryshe, “Lule Lule” titullohet projekti i fundit nga Dafina Zeqiri, këngë kjo në duet me Lumi B.