Ish Ministri i Transportit dhe Lidhjeve Mile Janakievski lëshohet në arrest shtëpiak, konfirmoi për TV 24 avokati i tij Elenko Milanov. Janakieski nga burgu Shutkës dërgohet në shtëpi për të vazhduar dënimin.

Masa e paraburgimit të Janakievskit është zëvendësuar me arrest shtëpiak vjen pas ankesës nga mbrojtja për vazhdimin e 30 ditëve në paraburgim.

Ish Ministri i Transportit dhe Lidhjeve Janakievski u arrestua në 29 qershor me kërkesë të Prokurorisë Publike për ndjekjen të krimit të organizuar së bashku me 7 persona të tjerë të dyshuar në hetimin “Shkallët spanjolle”.