Një aksident ka ndodhur në qendër të Fierit.

Raportohet se nje person teksa është mundur të parkojë mjetin e tij në një kantjer pune ku firma po punon per rehabilitimin e lumit Gjanica, ka perfunduar ne uje.

Brenda në mjet ndodhin nje çift bashkshortësh të moshuarish.

Fatmirësisht nuk janë dëmtuar dhe menjëherë ka mbërritur policia dhe i ka dhënë ndihmë për të dalë jashtë makinës e cila ndodhej në lumin Gjanicë.