Kafshët shtëpiake konsiderohen si anëtarë familje për shumë persona. Pjesë e tyre janë edhe të famshmit, aktorja Sophie Turner dhe këngëtari Joe Jonas.

Cifti humbi tragjikisht qenin e tyre Waldon, por kanë vendosur që të mos e largojnë kurrë nga jeta dhe trupi. Për këtë arsye, Sophie dhe Joe menduan ti dedikojnë një tatuazh.

Nuk dihet nëse dashuria për qenin i bëri të kishin për herë të parë të njëjtin tatuazh apo kanë edhe ndonjë tjetër. Kujtojmë se qeni Ëaldon u vra tragjikisht pasi u godit nga një veturë në Neë York City.