Tridhjetepesë vjecari me iniciale D.L. nga Sveti Nikolla ka humbur jetën mbrëmë në Liqenin e Ohrit.

Sic njoftoi Ministria e Punëve të Brendshme D. L. (35) nga Sveti Nikolla ka kërcyer në plazhin Lagadin në Ohër dhe me kokë ka goditur një gurë.

Gjatë rrugës për në Spital ai ka ndërruar jetë. Me kërkesë të Prokurit Publik trupi i vdekurit është dërguar për obduksion.