Lërini mënjanë marrëdhëniet që ju sëmurin

Në të kaluarën keni jetuar një kohë kur jeni ndjerë vetëm, të izoluar dhe të braktisur nga të tjerët. Kjo është arsyeja pse tani po përpiqeni të kultivoni marrëdhënie që nuk janë të mira për ju. Ndonjëherë ju shihni vetëm të mirën tek një person dhe nuk e vini re se e keqja mbizotëron.

E gjithë çfarë ju duhet për të përmirësuar karmën tuaj është të luftoni për lidhje të mira. Harrojeni frikën jorealiste e të qenit plotësisht e vetme nëse nuk keni shumë njerëz rreth jush dhe përqendrohuni tek ata njerëz që janë të çmuar për kohën tuaj.

Thuajini stop dyshimit tek vetja dhe sabotimit të qëllimeve tuaja

Ju mund ta keni gjetur veten përballë shumë situatave të vështira dhe vendimet e padëshiruara nga ana juaj vetëm kanë përkeqësuar rezultatet. Ajo që mund të mos dini është se këto gabime ndodhën vetëm sepse nuk besonit në veten tuaj.

Është koha për të marrë një hap prapa dhe të mendoni mirë për vendimet tuaja. Analizoni të gjitha vendimet dhe veprimet e suksesshme dhe përpiquni t’i transformoni ato në një shembull për situatat e mëposhtme të ngjashme. Gjithashtu, ndaloni të kërkoni këshilla nga të tjerët dhe përqendrohuni në atë që ju duhet vërtet.

Filloni të besoni tek të tjerët

Po, ju keni qenë viktimë e shumë njerëzve dhe shumë herë keni qenë të respektuar. Ju qëndroni në një distancë të sigurt nga të gjithë dhe nuk dini kë të besoni. Por është koha për ta hequr qafe këtë karmë të keqe duke tërhequr rreth vetes njerëz që vërtetë ju kuptojnë.

Thjesht kushtojini vëmendje intuitës tuaj dhe filloni të besoni njerëzit që me të vërtetë ju tregojnë rrugën e duhur. Shenjat janë të lehta për t’i njohur, vetëm duhet të filloni të besoni se po bëni gjënë e duhur.