Kryetari i komunës së Gostivarit, Arben Taravari i cili gjendet në Mekke për të kryer kushtin e pestë islam Haxhin, ka vendosur që nga vendi i shejntë të propozojë qeveri teknike për qeverinë e Zaevit. shkruan TS.

“Kjo Qeveri tash më nuk ka pikë kredibiliteti, në fund do të ishte mirë të bëjnë një gjest racional, të emërojnë një Qeveri profesionistësh (teknike) dhe të shpallin zgjedhje të parakohëshme parlamentare!
Me këtë Qeveri, datë për negociata me BE, nuk besoj që do të ketë” ka shkruar Taravari nga Mekka që kryen edhe haxhin./TS/