Nevina Shtylla është identifikuar nga të gjithë si bukuroshja e qeshur brune.

Por tashmë me siguri që do i fërkoni sytë, kur të zbuloni pamjen e re të saj.

Nevina ka bërë një ndryshim drastik në flokë dhe më konkretisht në ngjyrën e tyre.

Ajo është bërë bionde me fije dhe këtë gjë e ka zbuluar nëpërmjet publikimeve të bëra në rrjetet sociale.

“Kush është kjo vajza?”, shkruan Nevina, duke bërë që ndjekësit të vërshojnë në komente.

Ka nga ata që e komplimentojnë për ndryshimin, ashtu sikundër të tjerë që mbeten fanatikë të flokëve të saj të zinj.

Të barabartë në relacion me të gjithë

Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë ti realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre.Avokati i Popullit është organ i pavarur i përcaktuar me Kushtetutë i cili i promovon dhe  mbron të drejtat kushtetuese dhe ligjore të qytetarëve…
Më tepër
Loading...