Gratë e pavarura janë të forta, të vendosura dhe nuk fshihen pas hijes së atyre që do të dëshironin vetëm që ato të ishin të bindura dhe të nënshtruara. Gratë e pavarura janë ndryshe dhe kurrë nuk do t’i gjeni ato të fshehura prapa hijes së dikujt. Gratë e forta, nuk pranojnë të kontrollohen, sepse ato e dinë vlerën e tyre dhe duan të kenë vetëm njerëz që i respektojnë.

Gratë e pavarura kanë identitetin e tyre dhe luftojnë për qëllimet e tyre çdo ditë. Për këtë arsye, jo të gjithë mund të arrijnë të qëndrojnë afër këtyre grave të forta, veçanërisht në një çështje dashurie. E megjithatë, për një kohë të gjatë, gratë iu nënshtruan dëshirave të të tjerëve, sikur të ishin sundimi i tyre i jetës, gjë që nuk kufizonte vetëm ekzistencën e tyre, pasi ato ishin të detyruara të braktisnin ëndrrat dhe autenticitetin e tyre.

Gratë, për shumë vite, duhej të pretendonin të ishin të qeta me meshkujt e moshës së mesme, kur në realitet ato e dinin shumë mirë se kishin gjithçka që kishin nevojë për të mundur ta pushtonin vetë lumturinë e tyre. Sot, megjithatë, për fat të mirë gjërat kanë ndryshuar. Sot ato kanë hapësirat e tyre dhe mundësinë për t’u shprehur me të vërtetë, pasi ato janë në gjendje të kërkojnë të drejtat e tyre dhe të zgjedhin lumturinë e tyre.

Sigurisht, ka ende shumë gjëra që duhet të ndryshojnë, por hapa të mëdhenj tashmë janë bërë. Sot gratë mund të provojnë të jenë të forta, të zgjedhin të mos varen nga askush, por vetëm nga vetja, të jenë në gjendje të realizojnë ëndrrat e tyre.

Gratë e pavarura nuk jetojnë në hije

Me përjashtim të rasteve të jashtëzakonshme, janë ato që zgjedhin meshkujt me të cilët do të jetojnë, sepse kur e bëjnë këtë, ato e bëjnë këtë nga dashuria. Dhe jo sepse është dikush që e imponon atë. Sot, edhe shoqëria në të cilën jetojmë është më e hapur dhe mbështet gratë, të cilat vetëm mund të ndihmojnë në rritjen e besimit në vetvete dhe ndjenjën e tyre të lirisë dhe pavarësisë. Gjithnjë e më shumë gra, në fakt, po zgjojnë dritën e tyre të brendshme, duke ushqyer veten me thelbin e tyre, duke u bërë arkitektët e vetëm të jetës së tyre.

Ato janë të forta dhe shkëlqejnë

Këto gra të pavarura më në fund janë ndriçuar, motivuar në udhëtimin e tyre, edukuar dhe respektuar për veten e tyre dhe si të tilla krijojnë kufij të shëndetshëm dhe zgjedhin me kujdes se çfarë dhe kë duan në jetën e tyre. Gratë e fuqishme dhe të pavarura tani e dinë se ia vlen të jetosh një marrëdhënie romantike, familjare ose sociale, vetëm nëse mbështetet nga dashuria.

Kjo është arsyeja pse ato duan të kenë një partner pranë tyre, i cili është një shembull i dashurisë së vërtetë, vetëmohimit dhe respektit. Një partner që mbështet, pa i penguar ato që të bëjnë zgjedhjet e tyre. Pa i bërë ata të ndjehen inferiore ose të kërcënuara. Në të kaluarën ato kanë qenë të lënduara, por sot ato janë pjekur dhe kanë mësuar të vënë veten në vendin e parë.

Tani ato e dinë se dashuria, dashuria e vërtetë, ndërtohet ditë pas dite, falë një angazhimi të vazhdueshëm që nuk lë hapësirë për egoizëm dhe krenari.

Loading...