Ne mund të kishim dëgjuar për gjashtë ose shtatë gra të sundimtarit të Dubait, Sheikh Mohammed Rashid Al Maktoum, por në realitet, burri i shkëlqyer i pasur ka fjetur me qindra vajza dhe gra, shumica prej të cilave janë dashnoret sekrete të tij.Ai jo vetëm që është një njeri mizor, por është gjithashtu një gjuetar i dëshpëruar i mishit dhe seksit, i cili do të shpenzojë çdo shumë për punësimin e vajzave të reja nga jashtë dhe t’i punësojë ato brenda pallatit dhe në fund t’i shndërrojë për kënaqësitë e tij seksuale.

Secila prej tyre do të flejë me të vetëm për një natë të vetme ose disa netë dhe do të mbetet e lumtur me një shumë majme që do të paguante ai si “kompensim”. Pro sipas medias britanike “Weekly blitz” sheiku veçanërisht i do vajzat e virgjëra dhe do të paguante shumë për to.Kjo tregon se arratisja e gruas së tij Princeshës Haya nuk qenka kaq e lehtë pasi po nxjerr në dritë edhe skandale të sundimtarit të Dubait.Më tronditës është fakti se shumë prej tyre kanë mbetur shtatzënë dhe janë kthyer mbrapsht, por me shumë para me vete dhe po rrisin fëmijët e sheikut.

Sipas një dëshmitari, pallatet e sheikut të Dubait janë si burgjet e sigurisë së lartë, ku femrat jetojnë në frikë ekstreme.Vetëm Princesha Haya ka qenë një përjashtim, i cili gëzonte liri të plotë dhe kishte mundësinë të bënte gjithçka që donte.Rreth Princess Haya dëshmitari tha se, “Ajo është kryesisht e sjellshme me të gjithë rreth. Nuk është një grua me temperament. Ajo e do seksin dhe paratë. Kjo është pasioni i saj. Ajo do të bënte gjithçka për të përmbushur dëshirën e saj seksuale çdo gjë. Nuk ka rëndësi se kush është njeriu. Ajo dëshiron një burrë të egër në secilin nga njerëzit e saj”.

Ndërkohë një burim i tha “Daily Mail” se “Një person në familjen mbretërore të Dubait ka thyer heshtjen e tij për të treguar se si beteja e divorcit me shumë miliona paund të Sheikh Maktoum me gruan e tij të hijshme Princess Haya në gjykatat britanike do të zbulojë sekretet e sundimtarit të Emirateve të Bashkuara Arabe.Nipi i Sheikhut Maktoum Marcus Essabri thotë se divorci do të tregojë se si xhaxhai i tij e ka keqtrajtuar Princeshën Haya dhe kushërinjtë e tij Princesha Latifa dhe Princesha Shamsa.