Veprat flasin më shumë se fjalët.

Në marrëdhënie, veprimet dhe sjellja juaj janë shumë më të rëndësishme sesa ato që thoni ose ato që pretendoni. Shumë burra mburren se janë “burra të vërtetë” dhe më pas ka të tjerë që mendojnë se nuk ka “njeri të përsosur” ose “njeri të vërtetë”. Atëherë ekziston një kategori tjetër e burrave, megjithëse është shumë e rrallë për tu gjetur, por është përkufizimi i vërtetë i një zotërie. Një zotëri i vërtetë është ai që bën ato që thotë, ju lehtë mund t’i dalloni këta burra nga ata egoistë dhe të papjekur.

Burrat përpiqen të tërheqin vëmendjen e grave vetëm me pamjen e tyre dhe sigurisht nuk duan të përfshihen seriozisht në një lidhje. Një zotëri i vërtetë, nuk është vetëm seksi në stilin e tij, por gjithashtu ka një përzierje të forcës, intelektit, pjekurisë, sinqeritetit në personalitetin e tij. Këta zotërinj portretizojnë imazhin e një njeriu të madh dhe një partneri të denjë për jetën. Zotërinjtë e vërtetë janë ata që bëjnë saktësisht ato që thonë dhe thonë ato që do të bëjnë.

Rrallëherë zhgënjejnë

Zhgënjimi është një nga arsyet kryesore për dështimet e marrëdhënies. Kur njëri partner zhgënjehet nga qëndrimi i tjetrit, ai ndjen kërkesën për tu larguar si fizikisht ashtu edhe emocionalisht. Një burrë i vërtetë gjithmonë do të përpiqet të mos zhgënjejë gruan e tij dhe të mbajë gjithmonë premtimet e tij.

Nëse ai thotë se ka interes për ty, atëherë është e vërtetë

Jo vetëm që vlerësoni fjalët e tij, por edhe veprimet e tij që ju bëjnë të kuptoni se ai është plotësisht i dashuruar me ju. Tregoni që kujdeseni për veten tuaj në çfarëdo mënyre, me të vërtetë dini se si të kujdeseni për gruan tuaj, të mbani fjalën tuaj dhe gjithmonë përpiquni të silleni mirë me të.

Ai nuk dëshiron të largohet nga ju, kurrë

Kur ai thotë se ju do, ai i di saktësisht përgjegjësitë dhe angazhimet që lidhen me një marrëdhënie. Ai mban dorën tuaj për t’ju udhëhequr në çdo fazë të jetës. Ai kurrë nuk do t’ju zhgënjejë: ky është angazhimi i tij për ju dhe gjithashtu për veten e tij. Kur ai thotë se do të jetë atje për ju, ai sigurohet që është aty kur të keni nevojë për të, pavarësisht angazhimeve të tij, ju jeni përparësia e tij kryesore.

Ai thotë se ju do dhe vërtetë mendon për këtë

Kur ai thotë se ju do, ai me të vërtetë do ta thotë atë nga fundi i zemrës së tij. “Unë të dua”, mos përdorni këto dy fjalë magjike vetëm për t’ju pushtuar, shqiptuar ato sepse ata vërtet mendojnë kështu. Ju mund ta shihni dashurinë e tij për ju në çdo veprim dhe çdo gjest.

Është i përkushtuar t’ju bëjë të lumtur dhe të mbajë një marrëdhënie të shëndetshme

Një zotëri i vërtetë do të ruajë gjithmonë angazhimin e tij në marrëdhënie. Ai nuk tradhton. Tregon besnikërinë dhe sinqeritetin e tij edhe në orët më të errëta të jetës. Ai e di se marrëdhëniet gjithmonë kërkojnë angazhim dhe përkushtim. E dini se mund t’i besoni burrit tuaj sepse ai tregon përkushtim me kohë të plotë përmes mbështetjes dhe përkushtimit të tij të vazhdueshëm në marrëdhënien tuaj.