Shumë çifte në dashuri përfundojnë duke ndarë ose jetojnë një jetë të pakënaqur, gjë që dëshmon se duhet më shumë sesa dashuri e thellë në një marrëdhënie për të qëndruar të shëndetshëm dhe të gëzuar.

Më poshtë gjeni disa këshilla për mënyrën se si marrëdhëniet e suksesshme qendrojnë edhe me kalimin e kohës.

1. Shijoni së paku një hobi së bashku.

2. Respektoni hapësirën e njëri-tjetrit.

3. Gjeni kohë për pushime ose udhëtime pushimesh së bashku

4. Mos shkoni në shtrat të zemëruar nga njëri-tjetri.

5. Thuaj “Të dua” të paktën një herë në ditë.

6. Keni jetë të pavarur nga njëri-tjetri.

7. Hani ushqimet tuaja në të njëjtën kohë.

8. Mbështetni ëndrrat e njëri-tjetrit.